Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Proletěl branou a nacpal se pod kamion

Další těžce opilý řidič způsobil dopravní nehodu

11. března 2021 11:27 , aktualizace 11:49

Alkohol Cizinci Nehody

     Dopravní policisté přijali včera v půl desáté večer oznámení o nehodě, která se stala v areálu průmyslového parku Nová Hospoda. 
     "Z dosavadního šetření vyplývá, že s vozidlem Volkswagen Passat jel devětadvacetiletý řidič ve směru od nájezdu na dálnici D5, kdy nepřizpůsobil rychlost jízdy vozidla a s vozidlem narazil do brány objektu. Tu prorazil a následně přední částí auta narazil do zadní části odstaveného návěsu nákladního vozidla," popsala tisková mluvčí policie.
     Přivolaní policisté s řidičem provedli dechovou zkoušku, která byla pozitivní. "Přístroj naměřil 2,13 promile alkoholu. Cizinec odmítl odběr krve i lékařské vyšetření," doplnila policie s tím, že policisté řidiči zakázali další jízdu a zadrželi mu řidičský průkaz. 
     Vzniklá škoda na osobním autě byla odhadnuta na 150 000 korun, na poškozeném návěsu kamionu na 300 000 korun. Nehodou se policisté i nadále zabývají.

Foto PČR

 


Hop Taxi • 607 277 277

Jsme sdružení taxikářů v Plzeňském kraji a pro zákazníky udržujeme skvělé ceny. Naši řidiči jsou prověření profesionálové a jsou pro Vás k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a to buď na telefonu nebo naší mobilní aplikaci.