Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řidička doslova smetla auto s tříčlennou rodinou

Silný náraz vůz odhodil na dopravní značku, zaparkované vozy a zeď domu

7. června 2021 16:11 , aktualizace 17:15

Nehody

      Dnešní odpolední série dopravních nehod v Plzni bohužel nekončí, k další došlo v půl čtvrté na křižovatce Karlovy a Poděbradovy ulice. Podle prvotních informací z místa zde mladá řidička Fordu Focus jedoucí Karlovo ulicí směrem od Husova náměstí nedala přednost zprava vozu Volkswagen Passat jedoucímu ulicí Poděbradova, ve kterém cestovala tříčlenná rodina.

     Náraz doslova smetl Volkswagen na chodník, kde srazil dopravní značku, natlačil na sebe dvě zaparkovaná auta a zastavil se až nárazem o zeď domu. Jen díky obrovskému štěstí v době nehody místem neprocházel žádný chodec. Na místo vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo události a poskytli předlékařskou první pomoc dvěma zraněným ženám, tedy řidičce Fordu a spolujezdkyni z Volkswagenu. Záchranáři si poté do péče převzali obě pacientky a také vyšetřili sedmiletého Tomáška, který cestoval na zadním sedadle Volkswagenu.

     Protože Tomášek i přes obrovské leknutí celou situaci nesl velice statečně, dostal od hasičů ke zmírnění stresu z nehody a zranění maminky plyšového dráčka, kterého s sebou hasiči pro podobné případy vozí. Malý Tomášek se nám pochlubil, že už chodí do školy, prý kamarádům a babičce dráčka ukáže a o nehodě jim bude vyprávět, takže jsme mu, samozřejmě se schválením tatínka, udělali na památku fotografii. 

      Policisté u řidiče i řidičky vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami a nehodu dále šetří, provoz na křižovatce je částečně blokován, ale kromě směru ke Kotkově ulici je místo s opatrností průjezdné.

O hodinu dříve došlo v Plzni k dalším dvěma dopravním nehodám:

Autobusu nedala přednost řidička, tramvaj zase nabrali popeláři

Autobusu nedala přednost řidička, tramvaj zase nabrali popeláři

07. 06. 2021, 15:20, aktualizace 07. 06. 2021, 16:29

Dvě nehody s vozy PMDP zároveň a bohužel došlo i ke zranění cestující


Hop Taxi • 607 277 277

Jsme sdružení taxikářů v Plzeňském kraji a pro zákazníky udržujeme skvělé ceny. Naši řidiči jsou prověření profesionálové a jsou pro Vás k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a to buď na telefonu nebo naší mobilní aplikaci.