Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet vozů na náměstí T. G. Masaryka

Při nehodě byla zraněna starší řidička

11. června 2021 11:40 , aktualizace 11:50

Nehody

      Dnes před jedenáctou hodinou dopoledne došlo na křižovatce Bendovy a Klatovské ulice v Plzni ke střetu dvou osobních vozů. Podle informací z místa došlo k nehodě tak, že řidič narozený v roce 1991 jel s vozem Mazda 3 po Klatovské třídě směrem do centra na zelenou, když mu zleva z Bendovy ulice do cesty vjela řidička narozená v roce 1954 se Škodou Fabia. Ta podle svědků do křižovatky sice také vjela na zelenou, ale kvůli situaci v provozu jí nestačila projet.
      K nehodě vyjely všechny záchranné složky, záchranáři si do péče převzali lehce zraněnou řidičku a hasiči provedli protipožární opatření a zlikvidovali uniklé provozní kapaliny pomocí sorbentu. Policisté oba účastníky nehody podrobili dechovým zkouškám na přítomnost alkoholu, které byly s negativním výsledkem. Přesnou příčinu a okolnosti nehody, včetně míry zavinění, policisté dále šetří.


 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.