Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Žena nebyla připoutaná a utrpěla vážná zranění nohou

K dnešní vážné dopravní nehodě musel letěl vrtulník LZS

14. října 2021 13:13 , aktualizace 15:36

Nehody Záchranáři

     Dnes po poledni došlo mezi Horními Kozolupy a Kokašicemi k havárii osobního vozu do příkopu. "Řidič narozený v roce 1944 jel s vozidlem Škoda Fabia od Záchlumí na Kokašice a z dosud zjištěných informaci vyplývá, že po projetí mírné pravotočivé zatáčky již na rovném úseku komunikace se řádně nevěnoval řízení, kdy jej přemohl mikrospánek a vyjel vlevo mimo komunikaci, kde narazil do břehu silničního příkopu," popsala tisková mluvčí policie.
     Při havárii utrpěl zranění řidič i jeho spolujezdkyně, takže na místo vyjely všechny záchranné složky a vzlétl i vrtulník LZS z Líní. Záchranáři si do péče převzali oba zraněné, hasiči zajistili místo události i protipožární opatření a pomohli s transportem ženy s velmi vážně zraněnýma nohama do vrtulníku, který ji transportoval letecky na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Lochotín. Muž utrpěl lehčí až středně těžké zranění a byl do nemocnice transportován pozemní cestou.
     Přesnou příčinu a okolnosti havárie policie šetří, zatím bylo požití alkoholu u řidiče vyloučeno dechovou zkouškou a policisté zjistili, že žena nabyla za jízdy řádně připoutána bezpečnostním pasem. 


 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.