Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet dvou aut, na místě dva zranění

Viník vjel do křižovatky na červenou a střetl se zde s dalším vozem

10. dubna 2022 18:29 , aktualizace 19:07

     Dnes odpoledne po páté hodině došlo v Plzni na křižovatce ulic U Trati a Mikulášská ke střetu dvou osobních aut.
     Vzhledem k tomu, že z místa bylo hlášeno zranění minimálně dvou osob, k nehodě vyjely všechny záchranné složky včetně inspektorky provozu záchranné služby.

      Hasiči, kteří byli na místě jako první, poskytli předlékařskou první pomoc dvěma zraněným, muži a ženě, které pak předali záchranářům. Souběžně s tím hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a pomocí sorbentu zlikvidovali uniklé provozní kapaliny.

     Jak k nehodě došlo nám na místě popsali svědci. Podle nich vjelo vozidlo Opel do křižovatky na červenou a zde se střetlo s vozidlem Renault.
     Opel podle těchto svědků řídil Ukrajinec a cestovali v něm celkem tři muži, Renault řídila žena. 

     Mluvčí policie nám později k nehodě doplnila, že vozidlo Opel Zafira řídil cizinec narozený v roce 1980, který jel ulicí U Trati směrem k Hlavnímu nádraží a dle prvotního zjištění měl do křižovatky vjet na červený signál a tam se střetnout s vozidlem Renault Thalia, který řídila žena narozená v roce 1970.


 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.