Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Ženu zabilo odhozené auto

Dnešní ranní vážná nehoda má bohužel tragické následky

11. dubna 2022 09:34 , aktualizace 09:48

     Dnes ráno jsme již informovali o velmi vážné dopravní nehodě, ke které došlo před sedmou hodinou na hlavním tahu z Plzně do Domažlic, před Holýšovem ve směru na Stod. 
      Policie nyní doplnila informace, jak k nehodě došlo. Bohužel také dorazila nová, velmi smutná zpráva, že vážně zraněná žena přes veškerou snahu po převozu do nemocnice utrpěným zraněním podlehla.

     „Řidička narozená v roce 1946 jela s vozidlem Škoda Favorit od Holýšova na Stod. Měla technickou závadu na vozidle, a proto vůz odstavila. Spolu s touto řidičkou cestoval ve vozidle ještě muž narozený v roce 1944 a žena v roce 1946. Všichni opustili vozidlo a dali výstražný trojúhelník,“ popsala mluvčí policie s tím, že odstavený Favorit bohužel přehlédl řidič dodávky Citroen Jumper narozený v roce 1978 a narazil do něj. Vozidlo Favorit bylo odraženo na svodidla a poté do stojících žen. 

     Na místě jsou domažličtí kriminalisté, kteří si případ přebírají.
     Silnice je stále neprůjezdná, kolony jsou až do Stodu a do Staňkova. Policisté žádají řidiče, kteří místem projížděli v době střetu a mohli by poskytnout informace k dopravní nehodě, případně kamerové záznamy z vozidla, pokud jsou k dispozici, aby se přihlásili na tísňové lince 158.


Původní článek:

     Dnes ráno před sedmou hodinou došlo na hlavním tahu z Plzně do Domažlic, před Holýšovem ve směru na Stod, k vážné dopravní nehodě.

     Z místa byl hlášen střet dodávky Citroen s osobním vozem Škoda Favorit, žena v kritickém stavu a možné zranění dalších lidí, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky a také vzlétl vrtulník LZS.

     "Z místa letecky transportuje asi pětašedesátiletou ženu ve velmi vážném stavu a se zajištěnými dýchacími cestami na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň a druhou, také starší ženu transportujeme s lehkým zraněním do Stodské nemocnice," uvedli nám záchranáři.

     Silnice je v tuto chvíli zcela uzavřena, na obě strany se tvoří dlouhé kolony. Nehodu na místě šetří policisté, čekáme na jejich zprávu a poté budeme aktualizovat.

Foto: HZS, KP