Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Hromadnou dopravní nehodu způsobil mikrospánek jednoho z řidičů

U nehody dvou osobních vozů, dodávky a nákladního vozu přepravujícího nebezpečný náklad zasahovaly všechny záchranné složky

18. května 2022 12:42 , aktualizace 13:00

Nehody

     Včera před půl čtvrtou odpoledne došlo na silnici I. třídy č. 26 mezi Horšovským Týnem a Semošicemi k hromadné dopravní nehodě, při které se střetly dva osobní vozy, dodávka a nákladní vůz přepravující nebezpečný náklad.

     "Dvaapadesátiletý řidič osobního automobilu Renault Clio za jízdy usnul a přejel do protisměru, kde se střetl s vozidlem Peugeot Boxer, které řídil čtyřiadvacetiletý řidič. Vozidlo Peugeot Boxer bylo nárazem odraženo na vozidlo Mercedes Benz pětapadesátiletého řidiče a po nárazu z něj odletěla pneumatika, která narazila do přední části nákladního vozidla Scania s návěsem, které řídil třiatřicetiletý řidič a jelo v režimu ADR (přeprava nebezpečného nákladu - pozn. red.)," popsala nehodu tisková mluvčí policie.
     Při dopravní nehodě utrpěl zranění řidič vozidla Peugeot, do péče si ho převzali záchranáři a po ošetření na místě byl transportován do nemocnice.

     Policisté na místě u všech řidičů policisté vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami. K úniku převážené látky v režimu ADR nedošlo, celková škoda na vozidlech byla ale podle policie vyčíslena na více než 700 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté dopravního inspektorátu v Domažlicích.

Foto PČR

 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.