Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vůz vyjel ze silnice, narazil do pařezu a poté se převrátil

Nehoda uzavřela silnici mezi Nebílovy a Losinou

16. července 2022 17:18 , aktualizace 18:37

     Dnes před pátou hodinou odpoledne došlo na silnici mezi Nebílovy a Losinou k havárii osobního vozu Fiat Punto.
     Řidič narozený v roce 1956 cestoval ve vozidle sám, jel ve směru od Nebílov a zřejmě vlivem mikrospánku přejel do protisměru, vyjel ze silnice a narazil do pařezu, o který si vůz utrhl přední kolo. Vozidlo se poté ještě asi dvakrát otočilo přes střechu a zůstalo na ní ležet.

     Na místě jako první zraněnému řidiči pomohl svědek nehody, poté místní dobrovolní hasiči, kteří náhodou projížděli kolem a ty pak vystřídali profesionální hasiči v Plzně Slovan.
     Řidiče si převzali záchranáři a transportovali ho Fakultní nemocnice Lochotín. Hasiči poté zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a pomocí sorbentu zlikvidovali uniklé provozní kapaliny.

     Silnice byla asi na hodinu uzavřena, nehodu na místě šetří dopravní policisté a zatím můžeme uvést pouze to, že řidič měl test na přítomnost alkoholu negativní.


 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.