Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet auta a motocyklu

Dopravní nehoda uzavřela u Stodu hlavní tah z Plzně do Domažlic

22. července 2022 16:58 , aktualizace 18:55

    Dnes odpoledne před čtvrtou hodinou došlo za Stodem směrem na Holýšov ke střetu motorky a osobního auta. Vzhledem k tomu, že z místa bylo hlášeno zranění motorkáře, na místo vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření a pomocí sorbentu zlikvidovali únik provozních kapalin, zatímco záchranáři si do péče převzali zraněného motorkáře. "Muž narozený v roce 1978 byl transportován do nemocnice Stod," uvedla nám tisková mluvčí záchranářů.

     Podle mluvčí policie jel řidič z Chomutovska narozený v roce 1973 s vozidlem značky Citroën Berlingo a zezadu narazil do před nim jedoucího motocyklu značky Aprilia.

     Dechové zkoušky byly u obou řidičů s negativními výsledky a přesné příčiny i veškeré okolnosti nehody na místě šetří policisté. Po dobu zásahu byla silnice uzavřena, poté byl provoz řízen kyvadlově.


Dnes se také stalo:

Mladý řidič srazil a zranil dva starší motorkáře

     Dnes po půl jedné odpoledne došlo na silnici z Ostrova na Jáchymov k dopravní nehodě, při které se střetl osobní vůz Suzuki s motocyklem Yamaha. Podle informací přímo z místa mladý řidič s osobním vozem při předjíždění zřejmě přehlédl protijedoucí motocykl se starším německým párem a pravou přední částí vozidla motocykl srazil. 

      K nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo události a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali oba zraněné. "Muže narozeného v roce 1960 a ženu narozenou v roce 1966 jsme se středně těžkými zraněními transportovali do nemocnice v Erlabrunnu," uvedl nám tiskový mluvčí záchranářů.

      "Policisté u řidiče osobního vozu narozeného v roce 2002 i řidiče motocyklu narozeného v roce 1960 vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami a okolnostmi nehody se dále zabývají," řekl nám tiskový mluvčí policistů. 

      Provoz v místě nehody byl po dobu zásahu řízen kyvadlově, nyní již je úsek plně průjezdný.

Foto HZS

 



Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!