Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Po střetu se stromem zůstala těžce zraněná řidička v bezvědomí

Vážně zraněnou ženu do nemocnice transportoval vrtulník LZS

2. listopadu 2022 09:03 , aktualizace 11:24

Doprava Nehody Záchranáři

     K vážné dopravní nehodě došlo dnes po půl sedmé ráno na silnici 183 u Hradiště na Domažlicku, kde se osobní vůz po vyjetí ze silnice přetočil a střechou narazil do kmene stromu. 

     Z místa bylo hlášeno vážné zranění řidičky, k nehodě proto vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo události a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali mladou ženu. Vzhledem k jejímu stavu byl povolán i vrtulník Letecké záchranné služby z Líní. "Žena narozená v roce 1990 utrpěla vážná zranění a v bezvědomí se zajištěnými dýchacími cestami byl transportována cestou Lzs na Emergency Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla tisková mluvčí záchranářů.

     "Řidička narozená v roce 1990 jela s vozem Škoda Octavia od obce Hradiště na obec Radonice, když nepřizpůsobila rychlost jízdy, při průjezdu levotočivou zatáčkou dostala smyk, v důsledku kterého vyjela vlevo mimo komunikaci a narazila do stromu," popsala tisková mluvčí policie s tím, že dechovou zkoušku na alkohol nebylo možno u řidičky vzhledem ke zranění provést a byl proto nařízen odběr krve.
      Policisté se nehodou dále zabývají.

Foto PČR

Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.