Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Střet tří aut, na místě zasahují všechny složky IZS

Mladý řidič před transportem do nemocnice nadýchal přes dvě promile

17. listopadu 2022 21:21 , aktualizace 22:10

Alkohol

     Dnes večer po osmé hodině byla v Tlučné, což je obec v okrese Plzeň-sever ležící při západním okraji Plzně, hlášená vážná dopravní nehoda se zraněním jedné osoby. Podle oznamovatele mělo osobní vozidlo značky VW Golf jedoucí ulicí Julia Fučíka postupně nabourat do zaparkovaného osobního vozu a do dodávky. Na místo proto vyjely všechny záchranné složky.


     Hasiči převzali zraněného řidiče Golfu, který byl při jejich příjezdu v bezvědomí a poskytli mu předlékařskou první pomoc. Dále zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a poskytli součinnost záchranářům. 

     Během ošetřování se ale ukázalo, že bezvědomí řidiče s největší pravděpodobností nezpůsobilo jeho zranění, ale spíše přemíra vypitého alkoholu. Na mladém muži, poté co se ještě v péči hasičů z bezvědomí probral, byla silná opilost vidět již na první pohled a test policistů to jen potvrdil. "Řidič narozený v roce 1997 nadýchal 2,2 promile," potvrdila nám mluvčí policie s tím, že policisté se dopravní nehodou nadále zabývají.

     "My jsme muže s lehkými zraněními transportovali do Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín," doplnila informace mluvčí záchranářů.

     Podle přítomných lidí měl řidič krátce před nehodou nedaleko zapíjet kamarádovo dítě a poté kamsi vyrazit autem.


 


KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.