Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná dopravní nehoda, na místo letí vrtulník LZS

Nedaleko havárie sypače řidič vozidla Fiat nepřizpůsobil rychlost na zasněžené vozovce a narazil do stromu

19. listopadu 2022 17:44 , aktualizace 18:44

     Dnes po páté hodině odpoledne došlo na silnici nedaleko Staňkova, na silnici mezi Močerady a Hlohovčicemi, k vážné dopravní nehodě, při které osobní vozidlo Fiat vyjelo z vozovky a narazilo do stromu. Z místa bylo hlášeno vážné zranění jedné osoby a k nehodě proto vyjely všechny pozemní záchranné složky a z letiště v Líních vzlétl vrtulník LZS.

     Hasiči vyprostili zraněného řidiče, poskytli mu předlékařskou první pomoc a následně ho předali záchranářům. Poté zajistili místo události a provedli protipožární opatření. "My z místa transportujeme muže narozeného v roce 1971 na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín se středně těžkým zraněním. Vrtulník LZS byl odvolán z důvodu nepříznivých letových podmínek," uvedli nám záchranáři.

      Místo je v tuto chvíli neprůjezdné, silnice je pokrytá uježděným sněhem a sypač uvízl nedaleko této nehody. Okolnosti a příčinu nehody na místě šetří policisté, jejich vyjádření doplníme hned, jak bude k dispozici.

Aktualizace:

     "Řidič vozidla Fiat nepřizpůsobil rychlost jízdy na zasněžené vozovce a na přímém úseku vyjel mimo komunikaci, kde narazil do vzrostlé jabloně. Dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu měl negativní," uvedla nám mluvčí policie a dodala, že policisté upozorňují řidiče, aby při jízdě na zasněžené či namrzlé vozovce jezdili opatrně a přizpůsobili rychlost povětrnostním podmínkám i svým schopnostem a vyjížděli pouze se zimními pneumatikami.


 




Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.