Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet dvou aut na Borských polích

Na místě zasahovaly všechny záchranné složky

29. prosince 2022 16:44 , aktualizace 17:42

     Dnes před čtvrtou odpoledne došlo v Podnikatelské ulici na Borských polích v Plzni k dopravní nehodě, při které se střetly dva osobní vozy. K nehodě vyjely všechny záchranné složky, zásah hasičů ale nakonec nebyl potřeba.
     Záchranáři si do péče převzali řidiče Peugeotu, který byl, podle našich informací, naštěstí jen s lehkým zraněním transportován do nemocnice.

     Podle informací přímo z místa řidič vozu Volkswagen odbočoval vlevo k nákupnímu centru ve chvíli, kdy ho již začal předjíždět řidič s osobním vozem Peugeot 106. Došlo ke střetu vozů, po kterém byl Peugeot odražen až na chodník, kde srazil dopravní značku a poté se zastavil na travnatém pásu.

     Okolnosti nehody na místě šetří policisté, dechové zkoušky u obou řidičů byly s negativními výsledky. Na zprávu policie čekáme a po obdržení ji doplníme.

Aktualizace:

     Průběh nehody popsala mluvčí policie shodně se svědky výše a doplnila, že Peugeot řídil 2001 a VW řídil muž narozený v roce 2000. Příčina nehody je podle mluvčí stále ještě v šetření.


 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!