Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Při střetu vozů byli zraněni tři lidé

Řidič přejel do protisměru a narazil do protijedoucího auta

30. prosince 2022 11:35 , aktualizace 11:36

Doprava Nehody

     Dnes po deváté hodině dopoledne došlo na silnici 195/II mezi Borkem a Stráží na Tachovsku k dopravní nehodě, při které se střetly dva protijedoucí vozy.

     Z místa bylo hlášeno několik zraněných osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo nehody i protipožární opatření a silnice byla uzavřena. Záchranáři si do péče převzali tři muže, které po ošetření na místě transportovali do nemocnice ve Stodu.

     "Muž narozený v roce 1991 jel s vozem Škoda Superb směrem na Borek, při jízdě se ale plně nevěnoval řízení a přejel do protisměru, kde se levou přední částí střetl s levou přední částí protijedoucího vozu Škoda Octavia, ve kterém cestovali dva muži narození v letech 1980 a 1984," popsala tisková mluvčí policie s tím, že policisté u obou řidičů provedli dechové zkoušky na alkohol, které u obou vyšly s negativními výsledky.

      Policisté se nehodou dále zabývají.

Foto PČR

KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.