Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Viník nehody byl střízlivý, poškozený naopak nadýchal

Při další ranní nehodě si na problém zadělali oba řidiči

10. února 2023 09:28 , aktualizace 14:52

Alkohol Cizinci Nehody

     Dnes před sedmou hodinou ráno došlo v Regensburské ulici v Plzni k dopravní nehodě, při které se střetly dva osobní vozy. Vzhledem k tomu, že při nehodě nedošlo ke zranění osob, na místo vyjížděli pouze policisté.

     Podle informací z místa jel řidič s vozem Ford od takzvané "myší díry" na Křimice a při vjezdu na hlavní silnici nedal přednost zprava přijíždějícímu vozu Volkswagen Passat.
     "Řidič narozený v roce 1974 jel s vozidlem Ford Focus po vozovce ulice Vejprnická jako ve směru ke křižovatce ulic Vejprnická a Regensburská, kdy v prostoru uvedené křižovatky nerespektoval přednost v jízdě a nedal přednost vozidlu Volkswagen Passat řidiče narozeného v roce 1990, který jel po hlavní pozemní komunikaci ulice Regensburská, jako ve směru od ulice Domažlická.
     Následně došlo ke střetu levé přední části vozidla Volkswagen s pravou zadní částí vozidla Ford, který se vlivem nárazu dostal do smyku, střetl se přední částí se svodidlem při pravém okraji v uvedeném směru, kdy byl následně otočen do protisměru,"
potvrdila tisková mluvčí informace z místa a doplnila podrobnosti.

     Při šetření nehody se ale ukázalo, že problém nakonec budou mít oba řidiči. Zatímco pravděpodobný viník nehody, tedy řidič Fordu, měl dechovou zkoušku na alkohol s negativním výsledkem, řidič Volkswagenu, podle našich informací Slovák, měl test na alkohol pozitivní s výsledkem necelé půl promile.



Plzeňské želvy

Plzeňské želvy je tradiční plzeňské služba na odvoz vozu klienta. Fungují nepřetržitě již od roku 2008 a od té doby odvezly přes 200 tisíc vozů a přispívají tak k větší bezpečnosti na silnicích v Plzni a okolí. Odvoz vozu si můžete volat 7 dní v týdnů na čísle 607 202 202.