Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Mladík s vozem vyletěl ze silnice a metal kozelce v poli

Osmnáctiletý řidič nezvládl řízení vozu s naprosto nevyhovujícími pneumatikami

15. února 2023 10:30 , aktualizace 10:30

Doprava Hasiči Nehody Záchranáři

     Dnes v sedm hodin ráno došlo na silnici I/26 mezi Holýšovem a Ohučovem k vážné dopravní nehodě, při které osobní vůz Škoda řízený mladým mužem vyletěl ze silnice a v přilehlém poli se několikrát převrátil přes střechu.

     Na místo vyjely všechny záchranné složky, ale ukázalo se, že mladý řidič i jeho spolujezdec měli neuvěřitelné štěstí a z děsivě vypadající nehody vyvázli jen s lehkými zraněními.
     Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření, zatímco oba osmnáctileté mladíky si do péče převzali záchranáři a po ošetření na místě je transportovali do Fakultní nemocnice Lochotín. 

     Jak k nehodě došlo, popsala tisková mluvčí policie: "Výsledky šetření nasvědčují tomu, že k dopravní nehodě tak, že řidič osobního automobilu Škoda Octavia narozený v roce 2004 jedoucí od obce Holýšov nepřizpůsobil rychlost jízdy, po průjezdu levotočivé zatáčky dostal na mokrém povrchu komunikace s vozidlem smyk a vyjel za levý okraj komunikace do levého silničního příkopu a následně s vozidlem havaroval přes střechu na pole.
     Policisté u řidiče vyloučili požití alkoholu dechovou zkouškou, ale dalším šetřením na místě dopravní nehody bylo zjištěno, že řidič v době dopravní nehody řídil vozidlo, které nesplňovalo technické podmínky, kdy na zadní nápravě vozidla měl umístěné pneumatiky jiného druhu a dezénu."

     Policisté se nehodou dále zabývají. 

Foto HZS

 


Pdigital

Orientujeme se na výkonnostní kampaně a budování značky na sociálních sítích. Naší expertízou jsou PPC kampaně a správa sociálních sítí (obsah i výkonnostní kampaně).