Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Čelní střet kamionu s osobním vozem

Řidičku v kritickém stavu z místa transportoval vrtulník LZS

10. května 2023 13:22 , aktualizace 13:36


     Dnes dopoledne před desátou hodinou došlo nedaleko Spáleného Poříčí u odbočky na Hořehledy k vážné dopravní nehodě, konkrétně střetu kamionu s osobním vozem. Z místa bylo hlášeno velmi vážné zranění jedné osoby, takže na místo vyjely všechny záchranné složky a povolán byl i vrtulník LZS. 

     Podle informací z místa osobní vůz Citroen C1 řídila žena a ve voze cestovala sama, kamion řídil muž, který byl v kabině taktéž sám a došlo k čelnímu střetu, po kterém kamion vyjel z vozovky.

     Řidič kamionu z nehody vyvázl nezraněn, řidička osobního vozu ale dopadla podstatně hůře, utrpěla rozsáhlá mnohočetná zranění a byly u ní poruchy vědomí. 
     Záchranáři nám uvedli, že z místa nehody letecky transportovali ženu narozenou v roce 1957 ve velmi vážném až kritickém stavu na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín. 

     Nehodu na místě samozřejmě šetří policisté a jejich mluvčí nám uvedla, že podle dosud zjištěných informací řidič kamionu značky Renault narozený v roce 1976 nedal přednost řidičce vozu Citroen narozené v roce 1957.
     Řidič kamionu byl podroben testu na přítomnost alkoholu, který vyšel negativně. U řidičky ho vzhledem k jejím zraněním vykonat nešlo a byl proto nařízen odběr krve ve zdravotnickém zařízení. 


 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.