Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Dva vozy skončily v příkopech pouhé tři kilometry od sebe

U dvou ranních dopravních nehod zasahovaly všechny záchranné složky

15. května 2023 10:58 , aktualizace 10:59

Doprava Nehody Záchranáři


     Dnes před půl šestou ráno došlo na silnici I/26 před Draženovem k dopravní nehodě, při které osobní vůz Volkswagen po vyjetí ze silnice havaroval v příkopu. Z místa bylo hlášeno zranění řidiče, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

      Hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření a zlikvidovali uniklé provozní kapaliny pomocí sorbentu, zatímco záchranáři si do péče převzali zraněného řidiče. 
     "Muže narozeného v roce 1975 jsme transportovali s lehčími zraněními do nemocnice v Domažlicích," uvedla tisková mluvčí záchranářů.

     Jak k nehodě došlo, popsala mluvčí policie: "Řidič narozený v roce 1975 jel z Draženova na Březí, nevěnoval se řízení a najel na levou krajnici, kde poškodil betonový můstek, načež havaroval v silničním příkopu."

     Policisté řidiče podrobili dechové zkoušce na alkohol, která vyšla s negativním výsledkem a nehodou se dále zabývají.


     Kolem půl deváté dopoledne pak pouhé tři kilometry od první nehody došlo k další, velmi podobné nehodě, při které skončil mezi Klenčím pod Čerchovem a Draženovem v příkopu vůz BMW, tentokrát převrácený na střechu.

     I k této nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo nehody i protipožární opatření a záchranáři si do péče převzali mladého řidiče.
     "Muž narozený v roce 2002 byl s četnějšími lehčími zraněními transportován do nemocnice v Domažlicích," uvedla nám mluvčí záchranářů.

     "Řidič jel s vozem BMW X3 od Klenčí pod Čerchovem na Draženov, když nepřizpůsobil rychlost, na mokré vozovce dostal smyk a přejel do protisměru, kde narazil do stromu, který zlomil, a následně havaroval v příkopu," sdělila nám k nehodě mluvčí policie s tím, že provedená dechová zkouška byla u řidiče s negativním výsledkem.

     Provoz na místě byl po dobu zásahu řízen kyvadlově, okolnosti nehody dále šetří dopravní policisté. 

Foto HZS

 



 


 


 


KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.