Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet dvou dodávek a jednoho osobního vozu u Pietasu

Viděli jste tuto nehodu? Policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky.

23. května 2023 11:58 , aktualizace 11:58

Doprava Nehody


     V sobotu dopoledne jsme informovali o dopravní nehodě, při které tentýž den kolem půl deváté ráno došlo na Rokycanské třídě v Plzni u Pietasu ke střetu dvou dodávek a jednoho osobního vozu. 

Viděli jste tuto nehodu?

     V rámci šetření této nehody se policisté obracejí na veřejnost a hledají svědky události.

     Vzhledem k tomu, že při nehodě došlo ke zranění dvou osob, na místo vyrazily všechny složky IZS.
     Záchranáři převzali zraněnou ženu a muže, a transportovali je nemocnice, jednalo se o posádku Citroenu. Hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření a pomocí sorbentu zlikvidovali uniklé provozní kapaliny.

     Podle prvotních informací jel asi pětaosmdesátiletý řidič s vozem Citroen z Dlouhé ulice a asi šedesátiletá řidička s dodávkou Opel po Rokycanské od centra směrem ven z Plzně. V prostoru křižovatky, kde v tu chvíli fungovaly semafory, došlo ke střetu obou vozidel, po kterém byl Citroen ještě odražen do protisměru, kde narazil do stojící dodávky Citroen Jumper Silniční laboratoře.

     Podle mluvčí policie do křižovatky dle všeho vjela na červenou řidička dodávky Opel narozená v roce 1959 a nedala tak přednost řidiči Citroenu narozenému v roce 1937, ale šetření nehody stále ještě pokračuje. Požití alkoholu u obou policisté vyloučili dechovými zkouškami. 

     Dopravní policisté žádají případné svědky události, aby se osobně přihlásili na Policii České republiky, Dopravní inspektorát Městského ředitelství policie Plzeň, U Borského parku 20, nebo telefonicky na č.: 974 325 256 nebo zavolali na bezplatnou linku 158 a pomohli s objasněním nehody.

 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.