Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vyjela od Alberta a vletěla přímo do vchodu paneláku

Nehodě podle svědků předcházel slovní konflikt mezi řidičkou a mladým mužem

20. května 2023 14:25 , aktualizace 15:02


     Dnes odpoledne před jednou hodinou došlo v Plzni v Hodonínské ulici ke kuriózní dopravní nehodě. Mladá žena vyjížděla z parkoviště obchodu Albert, nezvládla řízení a i s vozem skončila přímo v zadním vchodu protějšího domu.

     Na místo samozřejmě vyjížděli policisté a kvůli zajištění místa nehody i hasiči.

     Podle mnoha svědků, kteří nehodu viděli, jí předcházel slovní konflikt mezi řidičkou a mladým mužem, který poté, co žena z parkoviště vyjela, za ní běžel a vyzýval ji, aby zastavila. Podle jednoho ze svědků, měl být mladý muž bratrem řidičky a zároveň majitelem vozidla. Proč ale mezi nimi došlo ke sporu, nám mluvčí policie neuvedla.

     "Žena narozená v roce 1997 jedoucí s vozem Ford Fiesta dle všeho nezvládla při vyjíždění z parkoviště řízení, sešlápla prudce plynový pedál, s vozem vyjela mimo komunikaci a následně najela do vchodu domu. Řidička ani nikdo jiný neutrpěl zranění a testy na přítomnost alkoholu i drog měla žena negativní," popsala nám nehodu mluvčí policie.


 


 


Plzeňské želvy

Plzeňské želvy je tradiční plzeňské služba na odvoz vozu klienta. Fungují nepřetržitě již od roku 2008 a od té doby odvezly přes 200 tisíc vozů a přispívají tak k větší bezpečnosti na silnicích v Plzni a okolí. Odvoz vozu si můžete volat 7 dní v týdnů na čísle 607 202 202.