Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Dopravní nehoda u Litic

Výsledkem nedání přednosti jsou dva zranění včetně těhotné ženy

Autor: Jana Holá pondělí 19. února 12:45 , aktualizace 14:39

Cizinci Doprava Nehody

Partner článku – Ski klinovec


     Dnes před polednem došlo nedaleko Plzně na sjezdu ze silnice č. 27 na Litice k dopravní nehodě, během které se střetla dvě osobní vozidla. Z místa bylo hlášeno zranění minimálně jedné osoby, takže k nehodě vyjížděly všechny záchranné složky.
     Jako první na místě zastavila hlídka celníků a jejich tři příslušnice začaly organizovat pomoc a řízení provozu.

     Podle informací z místa sjížděl ukrajinský řidič vozu Opel z přivaděče, odbočoval vlevo na Výsluní a dle všeho nedal přednost vozu značky Citroen přijíždějícímu po hlavní silnici od Výsluní.
     Právě řidič Citroenu byl zraněný a musel být z transportován do nemocnice. "Muže narozeného v roce 1974 jsme s lehkým zraněním transportovali na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň Bory," uvedla nám mluvčí záchranářů.
     Zraněnou těhotnou spolujezdkyni z Opelu, údajně také Ukrajinku, odvezli z místa její přátelé, kteří jeli za havarovaným vozem v dalším autě, ještě před příjezdem záchranných složek.

     Nehodu samozřejmě na místě šetří policisté, čekáme na jejich zprávu a po obdržení informace doplníme. Prozatím je možné pouze uvést, že oba řidiči měli dechové zkoušky na alkohol s negativním výsledkem.

Aktualizace:

     "Řidič vozu Opel Astra narozený v roce 1982 dle zjištěných informací nedal přednost řidiči vozu Citroen Berlingo narozenému v roce 1974 jedoucímu po hlavní komunikaci. Při nehodě byl zraněn řidič vozu citroen a spolujezdkyně z vozu Opel narozená v roce 1991," potvrdila nám tisková mluvčí policie s tím, že zraněnou ženu se již policistům podařilo ztotožnit a dohledat.


Ski klinovec

Největší lyžařsky propojený areál v ČR. Přes 31 km sjezdovek všech obtížností. 5 lanovek z toho 3 s oranžovou bublinou. Luxusní večerní lyžování na modré sjezdovce dlouhé 1,5km a s nejnovější lanovkou s vyhřívanými sedadly. Lyžařská škola s dětským parkem s posuvnými pásy v Jáchymově.