Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řidičák ne, zatímco pervitin ano

Auto po nárazu do stromu skončilo převrácené na boku

Autor: Jana Holá neděle 18. února 19:12 , aktualizace pondělí 19. února 08:54

Drogy Hasiči Nehody Policie Záchranáři


     V sobotu před půl devátou ráno došlo na silnici I/13 mezi Ostrovem a Stráží nad Ohří u obce Květnová k vážné dopravní nehodě, během které osobní vůz Volkswagen Polo vyletěl ze silnici, narazil do stromu a převrátil se na bok.

     Z místa bylo hlášeno zranění řidiče, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči ze dvou jednotek zajistili prostor nehody, provedli protipožární opatření a asistovali záchranářům při ošetření řidiče, který byl následně s lehkým zraněním transportován do nemocnice.

     "Šestatřicetiletý řidič nepřizpůsobil rychlost jízdy, dostal na mokré vozovce smyk, následkem kterého přejel do protisměru a mimo silnici, kde narazil do stromu a s vozem se převrátil," popsal nám nehodu tiskový mluvčí policie.

     Při lustraci řidiče však policisté zjistili, že muž neměl za volantem co dělat. "Muž nikdy nevlastnil řidičské oprávnění, a zatímco provedená dechová zkouška na alkohol byla s negativním výsledkem, pozitivně však reagoval test na omamné a psychotropní látky, který ukázal pozitivní výsledek na pervitin," doplnil mluvčí policie s tím, že okolnostmi nehody i mužovým protiprávním jednáním se policisté samozřejmě dále zabývají.

Foto Hasiči

 


AZ Catering services s.r.o.

AZ Catering pro Vás zajistí: rautové pohoštění, buffet, korporátní oslavu, občerstvení při semináři nebo konferenci, významný firemní oběd, recepci, banket, koktejl, občerstvení při firemním plesu, občerstvení při kulturní a společenské události nebo tematickou akci pro pobavení Vašich hostů.