Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Nedělní vážnou nehodu policisté stále ještě šetří

Při střetu dvou aut u Sulkova byli zraněni dva dospělí i dítě

18. srpna 2020 09:58 , aktualizace 09:58

Nehody

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     V neděli před půl pátou odpoledne došlo ke střetu dvou osobních vozů mezi Sulkovem a Líněmi v úrovni odbočky ke koupališti.
     "Z vedlejší silnice od koupaliště vyjížděl řidič narozený v roce 1977 s vozem Citroen Xantia, se kterým cestovala žena narozená v roce 1976 a šestiletý chlapec. Řidič nedal přednost po hlavní silnici přijíždějícímu vozidlu Audi, ve kterém od Plzně přijížděl řidič narozený v roce 2001 s o rok mladší spolujezdkyní a předjížděl v místě stojící kolonu vozidel," popsala tisková mluvčí policie.
     Podle svědků však řidič Audi jel velmi vysokou rychlostí a předjížděl kolonu aut stojící na semaforu, který je před Líněmi instalován v rámci kyvadlového provozu kvůli probíhající opravě vozovky.   
     Při následném střetu utrpěla zranění celá posádka Citroenu a na místo proto vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo události a záchranáři si do péče převzali zraněné, které po ošetření transportovali do nemocnice.
     "Požití alkoholu vyloučili policisté u obou řidičů dechovými zkouškami na místě," doplnila tisková mluvčí policie.

Foto PČR

Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.