Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řidiči pozor, dnes již došlo k velkému množství dopravních nehod!

Střet autobusu s minibusem, čelní náraz dodávky do stromu, nabourané policejní auto i kamiony v sobě

4. prosince 2021 13:11 , aktualizace 14:26

     Dnes ráno v celém našem kraji napadl čerstvý sníh a díky tomu došlo k většímu množství dopravních nehod. Naštěstí ale zatím žádná není hlášena jako vážná. Zde jsou některé z nich.

     Po páté hodině ráno došlo na dálnici D5 za Plzní ve směru od Rozvadova na Prahu ke střetu dvou kamionů. K nehodě došlo tak, že řidič kamionu dle všeho nedodržel bezpečnou vzdálenost a zezadu narazil do před ním jedoucí soupravy. Nehoda se sice obešla bez zranění, škoda je ale vysoká.

     Po šesté hodině ráno následovala dopravní nehoda u obce Krásná na Chebsku, během které došlo ke střetu autobusu a minibusu. Z místa bylo hlášeno zranění dvou osob, takže k nehodě vyjížděli záchranáři i hasiči ze dvou jednotek.
     V autobusu byl v době nehody pouze řidič, v minibusu ale jelo asi deset lidí a u dvou z nich došlo k lehkému zranění. Hasiči pro všechny zbylé osoby zajistili tepelný komfort v evakuačním vozidle. Provoz na silnici byl zcela uzavřený.

     Nehodě se nevyhnuli ani policisté, před devátou dopoledne jela žena v Plzni z Vinic směrem do centra města a zezadu narazila do služebního vozu policie stojícího na červeného na světelné křižovatce. Tato nehoda se obešla bez zranění.

     Po deváté hodině pak došlo v ulici Na Roudné v Plzni, nedaleko spodního vjezdu do Fakultní nemocnice, k nárazu dodávky do stromu. Z místa bylo hlášeno zranění dvou malých dětí, takže k nehodě opět vyjížděly všechny záchranné složky. Podle informací z místa k nehodě došlo tak, že proti sobě jela Toyota a WV Transporter, ačkoli oba řidiči později uvedli, že jeli maximálně třicet, Toyotě ujely zadní kola, bokem narazila do Transporteru a ten poté čelně do stromu. Záchranáři si do péče převzali dvě menší děti, které s tatínkem cestovaly v dodávce a transportovali je do nemocnice.

      Toto je pouze část z dnešních nehod, v době vydání článku jsou hlášeny asi čtyři další nehody. Každopádně velice rádi můžeme uvést, že při žádné z uvedených nehod nebylo zjištěno požití alkoholu či drog.

     Policisté připomínají řidičům, aby během jízdy po uježděném sněhu či roztáté břečce z něj dbali zvýšené opatrnosti.  

Foto: hasiči a KP

 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.