Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Jak došlo k dvěma dnešním dopravním nehodám v Plzni?

Slíbili jsme, že k oběma nehodám doplníme vyjádření policie, jakmile to bude možné

11. prosince 2023 11:39 , aktualizace 12:01

Doprava Nehody


     Dnes ráno jsme informovali o dvou dopravních nehodách, které výrazně zkomplikovaly provoz v Plzni na Lochotíně. Jednalo se o střet nákladního vozu s Vánoční tramvají, při kterém byla tramvaj vykolejena a její řidička utrpěla zranění, a o nehodu, při které nákladní vůz přimáčkl osobní auto Opel k autobusu náhradní autobusové dopravy zřízené kvůli předchozí nehodě.

     Slíbili jsme, že k oběma nehodám doplníme vyjádření policie a nyní již tyto informace máme k dispozici.

Vánoční tramvaj vykolejil a zničil náraz nákladního vozu

     K první nehodě došlo v půl šesté ráno došlo v Plaské ulici v Plzni.  "Řidič nákladního automobilu, cizinec narozený v roce 1975, který jel po Studentské ulici, nedal přednost tramvaji řízené ženou narozenou v roce 2002, která jela po ulici Plaská. Policisté u obou účastníků vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami a nehodu vyřešili na místě v příkazním řízení, tedy pokutou," uvedla nám k první nehodě mluvčí policie. Podle našich informací pochází řidič nákladního vozu z Ukrajiny.

     Kvůli zablokované tramvajové trati byla zavedena náhradní autobusová doprava, jeden z jejích autobusů však skončil také nabouraný.

Osobní vůz skončil skřípnutý mezi kamionem a autobusem 

    "V sedm hodin ráno jela po Lidické ulici řidička osobního vozu Opel Astra narozená v roce 1969 a v prostoru křižovatky při přejíždění z pravého do levého pruhu ohrozila řidiče nákladního vozu Mercedes narozeného v roce 1986. Při tom došlo ke střetu a osobní vozidlo bylo naraženo na autobus řidiče narozeného v roce 1965, který stál při pravém okraji vozovky. Dechové zkoušky na alkohol byly u všech účastníků s negativním výsledkem," popsala mluvčí policie druhou nehodu. 


Původní články naleznete zde:

Vánoční tramvaj vykolejil a zničil náraz nákladního vozu

Vánoční tramvaj vykolejil a zničil náraz nákladního vozu

11. 12. 2023, 07:58, aktualizace 11. 12. 2023, 08:38

Velice oblíbená Vánoční tramvaj bohužel dojezdila


Osobní vůz skončil skřípnutý mezi kamionem a autobusem

Osobní vůz skončil skřípnutý mezi kamionem a autobusem

11. 12. 2023, 09:05, aktualizace 11. 12. 2023, 09:09

Dopravu na Lochotíně komplikuje další dopravní nehoda


BYTOVÝ DŮM SLOVANSKÁ

POHODLNÉ BYDLENÍ V CENTRU PLZNĚ – Výborná lokalita ve všech ohledech Projekt výstavby bytového domu na Slovanské v Plzni zúročuje výhody malé vzdálenosti do městského centra a zázemí městské čtvrti Slovany.