Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Neokradli právě vás?

Policie hledá muže, kterému recidivisté na Borech na parkovišti před Penny ukradli helmu ze skútru

1. června 2023 10:53 , aktualizace 11:05

Krádež Pátrání Zadržení pachatele


     Policisté se zabývají případem krádeže, ke kterému došlo v neděli 28. května kolem jedenácté hodiny dopoledne na parkovišti před prodejnami Penny a KiK v ulici Edvarda Beneše v Plzni.
     "Dva muži zde odcizili přilbu černé barvy, která byla volně odložená na skútru. Pachatelů si všiml náhodný svědek, který oba muže okřikl, aby zanechali svého jednání, ti se zalekli a dali se na útěk. Helmu přitom odhodili na zem. Všímavý svědek události přilbu následně vrátil majiteli a věc oznámil na policii," popsala tisková mluvčí policie.

     Ještě týž den se policistům podařilo oba muže vypátrat a následně zjistili, že se nejednalo o jejich první krádež, ale že byli v minulosti za majetkovou trestnou činnost pravomocně odsouzeni.

     Policisté v rámci řádného dořešení případu žádají muže, kterému byla odcizena výše uvedená helma, aby se neprodleně přihlásili na obvodní oddělení Plzeň Bory, Nemocniční 8 Plzeň nebo zavolal na telefonní číslo 974 325 868.

Foto ilustrační

Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.