Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Pátrání

Narkoman v trolejbusu pořezal mladou ženu

Napadená žena hledá dvě cestující z trolejbusu linky 13, které jí včera v Černicích pomohly, chtěla by jim osobně poděkovat

13. prosince 2023 13:25 , aktualizace 13:32

Drogy Napadení Pátrání Policie Zadržení pachatele

Partner článku – Express servis


     Vysloveně děsivý zážitek má za sebou mladá žena, která včera odpoledne cestovala trolejbusem linky číslo 13 z centra Plzně k OC Olympia.

     Na sedadlo vedle jednadvacetileté ženy si před půl čtvrtou odpoledne blízko Čechurova přisedl neznámý muž, který po chvíli vyndal z kapsy zavírací nůž a začal ho před ženou opakovaně otvírat a zavírat. Žena se pochopitelně necítila příliš bezpečně a proto se rozhodla na zastávce K Radyni z vozu radši vystoupit, když ale míjela vedle sedícího muže, podíval se jí zpříma do očí a nožem jí sekl přes hřbet levé ruky, ve které držela batoh. 

     Zraněná žena proti útočníkovi použila pepřový sprej, načež s křikem utekla k řidiči trolejbusu. Ten ihned zastavil, nechal vystoupit všechny cestující a na místo byla přivolána policie.

     K údivu všech zúčastněných při příjezdu policistů muž stále seděl na místě a reagovat začal, až když ho policisté chtěli zajistit, kdy začal klást aktivní odpor a policisté mu proto museli přiložit pouta.
     "Muže narozeného v roce 1997 policisté omezili na osobní svobodě. U muže byl proveden test na přítomnost omamných a psychotropních látek, který byl pozitivní," uvedla nám tisková mluvčí policie s tím, že ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání ublížení na zdraví, výtržnictví a opilství.

     Napadená žena utrpěla na ruce zranění, konkrétně dvě řezné rány v délce asi 4 a 1 centimetr, které v nejhlubším místě zasahují do hloubky 5 milimetrů. Vzhledem k tomu, že byla z celé události v silném šoku, byli na místo povoláni záchranáři. Do jejich příjezdu se o ženu postaraly dvě cestující, které jí krvácející ránu provizorně obvázaly a vyděšenou ženu utěšovaly.
     "Přítelkyni v nemocnici rány vyčistili a zašili, teď již je doma, ale je z toho stále v šoku. Chtěla by moc poděkovat oběma ženám, které se o ni postaraly, nepamatuje si bohužel jejich jména. I já bych chtěl oběma moc poděkovat za pomoc, pokud by článek četly, ať prosím kontaktují redakci, která nám kontakt předá," napsal nám přítel napadené ženy.




Express servis

Specializujeme se na prodej, servis a opravy mobilních telefonů, servis tabletů a počítačů všech značek. Také poskytujeme servis elektrokoloběžek, upgrade a opravy herních konzolí. V naší nabídce také naleznete širokou škálu chytrého příslušenství pro iPhone, iPad a MacBook.