Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Opilý řidič nezvládl řízení a s autem narazil do stromu

Cizinec bude v nejbližší době obviněn z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky

Autor: Petr Novák neděle 31. března 12:04 , aktualizace 12:38

Alkohol Cizinci Nehody

Partner článku – Hotel Central - Terraza


     Včera v podvečer kolem půl osmé došlo v Nýrsku k dopravní nehodě, během které vyjelo vozidlo Volkswagen Bora řízené mladým Rumunem ze silnice a narazilo do stromu. K události vyjížděly všechny záchranné složky.

      Hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a zlikvidovali unikající provozní kapaliny. Záchranáři si mezitím do péče převzali řidiče, ale po vyšetření se ukázalo, že z nehody vyvázl prakticky nezraněn.

     "Řidič narozený v roce 1996 jel s vozidlem VW Bora ve směru jízdy od ulice Riegerova k místní čističce odpadních vod. Podle dosud zjištěných informací při průjezdu levotočivé zatáčky v Erbenově ulici nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména svým schopnostem, vlastnostem vozidla a stavu pozemní komunikace a uvedl vozidlo do smyku. V jeho důsledku vyjel vpravo mimo komunikaci, kde čelně narazil do stromu.
      Provedenou dechovou zkouškou u řidiče zjistili policisté hladinu 1,38 promile alkoholu v dechu. Následně se řidič podrobil lékařskému vyšetření a odběru krve,"
doplnila informace mluvčí policie s tím, že veškerými okolnostmi dopravní nehody se policisté nadále zabývají.

Foto: Hasiči

 


Hotel Central - Terraza

Unikátní terasa na střeše hotelu Central s výhledem na celé náměstí. Moderní design i gastronomie, neopakovatelné snídaně. Připravili jsme pro vás menu, které vás okouzlí. Každý pokrm je pečlivě připraven, aby vám přinesl gastronomický zážitek plný chutí a vůní. Přijďte nás zažít