Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Těžce opilý a velmi arogantní řidič skončil v poutech

Se 3,24 promile alkoholu a zákazem řízení havaroval na vjezdu do Plzně

3. října 2021 21:07 , aktualizace pondělí 4. října 13:28

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     Dnes po osmé hodině večer jel šestačtyřicetiletý řidič s vozidlem Mazda do Plzně ve směru od Sulkova, na rovném úseku silnice vyjel z vozovky, vjel do příkopu, kterým ale dál pokračoval v jízdě dalších asi šedesát metrů, dokud auto nezapadlo v rozbahněném úseku. Řidiče na místě zajistili policisté a při provedené dechové zkoušce se tento prapodivný způsob jízdy vysvětlil, muž totiž nadýchal 3,24 promile alkoholu a dále se také ukázalo, že má i platný zákaz řízení.


     Řidič s policisty přes opakované výzvy nespolupracoval, byl značně arogantní, takže nakonec skončil v poutech a byl policisty transportován do zdravotnického zařízení na odběr krve. Noc stráví muž na záchytce a zítra ho s největší pravděpodobností čeká obvinění ze spáchání trestných činů Ohrožení pod vlivem návykové látky a Maření výkonu úředního nařízení.


 


Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.