Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Dvakrát s téměř čtyřmi promile vyjel a jízda vždy skončila nehodou

Obviněnému devětapadesátiletému muži nyní hrozí až tříletý trest odnětí svobody

16. září 2021 09:50 , aktualizace 09:55

Alkohol Nehody

     Devětapadesátiletý muž v sobotu večer usedl za volant svého vozu Honda v Karlových Varech a pokusil se vyjet z parkoviště od místní prodejny, bohužel během toho ale nedal přednost právě projíždějícímu automobilu, který jel po hlavní pozemní komunikaci. Následně došlo ke střetu, po kterém však muž s Hondou z místa odjel a s autem se schoval v jiné ulici, kde byl po krátké chvíli vypátrán policejní hlídkou. Důvod jeho počínání ukázal výsledek provedené orientační dechové zkoušky, která vyšla s pozitivním výsledkem a byla mu naměřená hodnota 3,90 promile alkoholu.
     Policisté muži na místě zadrželi řidičský průkaz a samozřejmě mu zakázali další jízdu. To však tohoto muže neodradilo v dalším řízení, hned o dva dny později totiž opět usedl do stejného vozidla, vyjel a krátce na to znovu havarovat. V ulici Stará Kysibelská v Karových Varech prorazil pletivové oplocení, sjel pod zeď a následně narazil do stromu. Přivolaní policisté s mužem opět provedli orientační dechovou zkoušku, která vyšla s pozitivním výsledkem 3,67 promile alkoholu. Muž se dále podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem biologického materiálu.
     Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání a devětapadesátiletého muže obvinili ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. V případě prokázání viny hrozí obviněnému muži až tříletý trest odnětí svobody.

Foto PČR

 


Hop Taxi • 607 277 277

Jsme sdružení taxikářů v Plzeňském kraji a pro zákazníky udržujeme skvělé ceny. Naši řidiči jsou prověření profesionálové a jsou pro Vás k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a to buď na telefonu nebo naší mobilní aplikaci.