Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Opilý řidič naboural do stromu a motocyklista spadl do strže

Dopravní nehody dnes bohužel stále přibývají, nyní dvě vážné

25. září 2021 16:33 , aktualizace 17:34

     Dopravní nehody dnes bohužel stále přibývají, o polední sérii jsme již informovali ve článku Dnes došlo již ke čtyřem dopravním nehodám se zraněním lidí a od jeho vydání došlo k dalším sedmi nehodám!

     Samozřejmě nezvládneme informovat o všech, a proto se zaměříme pouze na dvě nejvážnější. K oběma došlo shodou okolností nedaleko Plané. První se udála krátce po třetí hodině odpoledne. Řidič narozený v roce 1974 a jedoucí s vozem Škoda Octavia ve směru od Plané na Černošín u odbočky na obec Zliv nepřizpůsobil rychlost, nezvládl řízení a narazil do stromu. Na místě zasahovaly všechny záchranné složky a nehodu nyní šetří policisté. Zatím můžeme uvést, že dechová zkouška u řidiče vyšla s pozitivním výsledkem 2,4 promile. Muž byl transportován do Fakultní nemocnice Plzeň na akutní příjem s četnějšími lehčími zraněními. 

     K druhé nehodě došlo ve stejné době na silnici vedoucí z Plané na Lestkov, kde motocyklista jedoucí na stroji Yamaha nezvládl průjezd serpentýnami, narazil do svodidel, které přeletěl a spadl ze srázu asi patnáct metrů hlubokého, kde se jeho tělo zarazilo o stromy.
     Na místě zasahovaly všechny záchranné složky, motocyklistu narozeného v roce 1994 vyprošťovali z lesa hasiči ve vakuovém lůžku, poté si ho do péče převzali záchranáři a s vážnými zraněními, ale naštěstí při vědomí, transportovali do Fakultní nemocnice Plzeň.

Foto: Ilustrační

     

Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!