Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Opilý řidič na Borech ujížděl a poté i utíkal

"Pletou se mi nohy, protože jsem opilej!" vysvětlil řidič

3. ledna 2020 09:46 , aktualizace 10:21

Alkohol Městská policie

     Na Nový rok ráno po páté hodině ráno zahlédla hlídka strážníků na Borech podezřele jedoucí vozidlo Ford Mondeo. Řidič na sebe sám upozornil, když velmi vysokou rychlostí odbočil do Heyrovského ulice a přitom nedal znamení o směru jízdy.
     Strážníci samozřejmě za vozidlem vyrazili, řidič si vozidla městské policie všiml a začal zrychlovat. Zajel až do Skupovy ulice, kde auto odstavil a začal před hlídkou utíkat pěšky.
     Muž běžel přes park a sportovní hřiště do Baarovy ulice, kde jeho cesta neslavně skončila, protože zakopl a upadl na zem. Proč se mu pletly nohy vysvětlil poté muž tím, že je opilý. Při orientační dechové zkoušce při prvním měření muž nadýchal 1,71 promile, při opakované dechové zkoušce se naměřená hodnota vyšplhala na 1,8 promile. 
     Vzhledem k tomu, že se třicetiletý muž dopustil trestného činu Ohrožení pod vlivem omamné látky, strážníci ho předali kolegům z Policie ČR.

Foto: Ilustrační

Eldar Taxi

Mladá taxislužba, působící na Plzeňském trhu krátce, ale zároveň první společnost v Plzni, která ke zprostředkování objednávek využívá moderní technologie. Našim cílem je spokojenost zákazníků, a toho se snažíme docílit kvalitou služeb za příznivou cenu.