Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Opilec v autě řádil na Slovanech

Šílenou půlnoční jízdu ukončil muž havárií ve Francouzské

23. února 2020 19:57 , aktualizace 20:26

Alkohol Doprava Zadržení pachatele

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     V noci na dnešek, pár minut po půlnoci, spatřila hlídka strážníků v Plzni na Slovanech značně podivně jedoucí automobil Audi.
     Vozidlo jelo po kruhovém objezdu, odbočilo do Francouzské ulice, kde ale jelo v protisměru. Strážníci samozřejmě za vozidlem vyjeli, auto mezitím vysokou rychlostí dále pokračovalo Francouzkou, kde přímo před zraky strážníků havarovalo.
     "Na podezřele jedoucí auto jsme byli upozorněni s tím, že vysokou rychlostí a velmi nebezpečně projíždělo křižovatkou Sladkovského x Koterovská. My auto nalezli, když projíždělo po kruhovém objezdu na náměstí Generála Píky, z kterého vyjelo do Francouzské. Řidič opakovaně přejížděl do protisměru, poté nezvládl řízení a najel na ostrůvek, kde si prorazil přední i zadní pneumatiku. Strážníci zajistili řidiče vozu narozeného v roce 1992, který přiznal požití alkoholu, což potvrdil i elektronický přístroj, který ukázal 2,21 promile alkoholu," uvedla mluvčí strážníků.
     Muže od strážníků převzali policisté a čeká ho obvinění z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky.


 


Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.