Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Dvě piva! Ty dvě blbý piva!

Tak na tento večer strážníci, hospodský a hlavně opilec z Doubravky, dlouho nezapomenou!

2. března 2020 16:54 , aktualizace 17:45

Alkohol Městská policie

     Páteční odpolední popíjení se poněkud vymklo z ruky dvěma nepříliš chytrým mužům z Plzně.
     Pánové nejprve popíjeli v restauraci U Havránka na Doubravce, ale když měli platit, začali dělat drahoty a nakonec na hospodského přivolali strážníky městské policie s tím, že se jim nezdá částka, kterou mají za svoji útratu zaplatit. Po příjezdu strážníků se ale situace uklidnila, oba dva výtečníci zaplatili a z hospody odešli. 
     Strážníci tedy odjeli, ale už za několik málo minut si je dotyční hosté opět přivolali zpět k restauraci. "Dva muži ve věku 33 a 36 let nutně potřebovali hlídce sdělit, že už na to přišli, a že jim obsluha údajně připsala každému dvě piva navíc! Teď, že už to ale prý řešit nechtějí," popsala tisková mluvčí strážníků naprostou pitomost obou mužů. Jenže muži také hlídce uvedli, že jsou sice na místě vozem, ale jelikož jsou pod vlivem alkoholu, což na nich bylo i patrné, pojedou domů trolejbusem. Tohle tvrzení se po předešlých událostech a komunikaci s oběma výtečníky hlídce moc nezdálo, strážníci tedy počkali opodál a nakonec se potvrdilo, co s naprostou jistotou čekali. 
     "Muži sedli do vozu a rozjeli se. Strážníci samozřejmě vyjeli za nimi a vozidlo zastavili. Řidič následně nadýchal přes jedno promile," uvedla mluvčí strážníků.
     Na místo byla s podezřením na spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem omamné látky přivolána hlídka PČR a ta si celou záležitost převzala k dořešení. Muži, který auto řídil, zřejmě od teď pivo při vzpomínce, jak si stěžoval na hospodského, pořádně zhořkne v ústech.

Foto: Ilustrační


Eldar Taxi

Mladá taxislužba, působící na Plzeňském trhu krátce, ale zároveň první společnost v Plzni, která ke zprostředkování objednávek využívá moderní technologie. Našim cílem je spokojenost zákazníků, a toho se snažíme docílit kvalitou služeb za příznivou cenu.