Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Rozsáhlé pátrání v Plzni

Hlídky policistů i vrtulník s termovizí byly nasazeny do pátrání po pachateli loupeže

11. května 2021 08:29 , aktualizace 09:18

Loupež

Partner článku – Alfa Tactical

     V noci na dnešek kolem jedenácté hodiny proběhlo rozsáhlé pátrání v prostoru mezi Boleveckými rybníky i lesy a nasazen byl mimo několika hlídek policie i vrtulník Letecké služby Policie ČR s termovizí. K této akci nám samozřejmě dorazilo velké množství dotazů.

      Podle tiskové mluvčí policie měla akce souvislost s loupežným přepadením, ke kterému před tím došlo v Partyzánské ulici v Plzni na Doubravce. Pachatel měl oběť oloupit mimo jiné i o klíčky od vozidla Škoda Octavia, kterým měl následně ujet směrem na Lochotín. "Přijali jsme oznámení o loupežném přepadení a po pachateli intenzivně pátráme," uvedla tisková mluvčí policie s tím, že odcizené vozidlo bylo v rámci pátrací akce nalezeno v Plzni Bolevci. Po pachateli loupeže policisté pátrají i nadále.

     Zjišťujeme další informace, budeme postupně během dne aktualizovat.

     Loupež bohužel v poslední době není nijak ojedinělý trestný čin, o posledním případu, ke kterému došlo o pouhý den dříve, jsme informovali včera:

Přepadení v centru Plzně

Přepadení v centru Plzně

10. 05. 2021, 16:42, aktualizace 10. 05. 2021, 16:43

Chtěli cigaretu, pak mu ale obličej nastříkali slzákem a okradli ho

Foto: úvodní Ilustrační + radar

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.