Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Petra nalezena díky čtenářce, děkujeme

V okolí Břas na Rokycansku po ženě pátral vrtulník, psovodi i policisté na čtyřkolkách

3. června 2021 09:30 , aktualizace 17:07

Pátrání

Aktualizujeme:

     "Děkujeme za spolupráci s pátráním po pohřešované ženě. Pátrání již není aktuální, ženu vypátrali plzeňští policisté díky svědkyni, která pohřešovanou poznala na základě zveřejněné výzvy v médiích," uvedla dnes mluvčí policie a ukončila pátrání

Původní článek:

     Včera v podvečer se v okolí Břas na Rokycansku rozběhla rozsáhlá pátrací akce. "Viděl jsem policejní vrtulník, jak neustále krouží nad Stupnem, potom nalétával i nad lesy mezi Březinou a Všenicemi," popsal nám svědek pátrání. "Pak se tu začali objevovat policisté v autech i na čtyřkolkách a mezi místními se mezitím začaly šířit falešné zprávy o tom, že policie hledá nějaké uprchlé migranty," dodal.
     Ukázalo se ale, že policie vyhlásila pátrání po šestačtyřicetileté Petře V.... z ...., jejíž pohřešování nahlásila její matka, poté, co žena předevčírem odešla z domova a nepodala o sobě žádnou zprávu. "Směr, kterým se žena vydala bez mobilního telefonu, dokladů a větší finanční hotovosti, není znám. Do pátrací akce se zapojilo několik policejních hlídek, včetně policejních psovodů a vrtulník Letecké služby Policie České republiky," uvedla tisková mluvčí policie.

Petra ....

Datum narození ....
Pátrání vyhlášeno 2.6.2021
Bydliště - okres Rokycany
Státní příslušnost Česká republika (CZ)

     Petra .... je vysoká .... cm, hubené postavy, má zelené oči a dlouhé hnědé rovné vlasy. V době odchodu měla na sobě nazouvací boty růžové barvy typu crocs, takzvané plísňové modré rifle a svetr.

     Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu hledané osoby, aby neprodleně podali zprávu na jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo na linku tísňového volání 158.



Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!