Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Jiří Hromádka zmizel na Štědrý den

Bylo nalezeno mladíkovo auto, po muži pátrá policie, rodina i kamarádi

28. prosince 2021 11:49 , aktualizace 12:05

Pátrání

     Na žádost rodiny a přátel pohřešovaného muže mimořádně zařazujeme pátrání i z Jihočeského kraje.

     Rodina i policie pátrají po mladém muži, který na Štědrý den nedorazil na smluvenou večeři s rodinou a za podivných okolností zmizel.
     Zmizení muže nahlásila policii matka, která ho viděla naposledy 23. prosince kolem půl páté odpoledne, kdy měl někam odjet osobním automobilem Opel Astra. Ještě na Štědrý den dopoledne muž komunikoval s bratrem, kterému sdělil, že jede za kamarády, a že odpoledne dorazí na štědrovečerní večeři s rodinou. 
     Od té doby se muž již nikomu neozval ani nezvedal telefon, takže se rodina obrátila na policii. "Policisté po muži začali intenzivně pátrat a šetřením zjistili jeho poslední výskyt v okolí Zvíkovského Podhradí na Písecku. Písečtí kolegové propátrali okolí, kde u Vltavského mostu u obce Kučeř nalezli mužův zaparkovaný automobil, odemčený a s klíčky uvnitř vozu. Policisté proto pokračovali v pátrání v těchto místech včetně vodní hladiny a okolních břehů, bohužel neúspěšně," popsala tisková mluvčí policie.
     Úspěšné nebylo ani nedělní pátrání zorganizované kamarády muže, ani jeho včerejší pokračování za účasti Czech SAR týmu.

Jiří Hromádka

Datum narození 21.3.1998
Pátrání vyhlášeno 24.12.2021
Bydliště - okres Strakonice
Státní příslušnost Česká republika 

     Jiří Hromádka je vysoký 175 až 180 cm, má modré oči, hnědé nakrátko střižené vlasy a v uších nosí černé flashe. Na sobě měl při odchodu pravděpodobně oblečenou šedou mikinu, modré rifle, černé kotníkové tenisky a zimní čepici.

     Jakékoli informace k pohřešovanému můžete sdělit na kterékoliv policejní stanici nebo na tel. lince 158.


Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.