Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Policisté pátrají po Jindřichu Čapkovi

POZOR: Muž může být ohrožen na zdraví a životě, ale také nebezpečný okolí

8. března 2022 09:43 , aktualizace 14:21

Pátrání

     Kriminalisté vyhlásili celostátní pátrání po pohřešovaném muži, který v pátek 4. března po deváté hodině večer utekl ze Psychiatrické nemocnice v Dobřanech, kde byl hospitalizovaný dobrovolně. S prosbou o pomoc při pátrání se na veřejnost obrací i rodina.

    Podle policie u Jindřicha Čapka může dojít v případě přerušení léčby ke zhoršení zdravotního stavu a může být ohrožen na zdraví a životě. Policie také uvedla, že by muž mohl být i nebezpečný.

Jindřich Čapek

Datum narození 1.5.1997
Pátrání vyhlášeno 5.3.2022
Bydliště - okres Plzeň
Nebezpečný ANO
Státní příslušnost Česká republika 

     Jindřich Čapek je vysoký 178 až 179 centimetrů, střední postavy, má obdélníkový obličej, modré oči, hnědé krátké vlasy s patkou sčesanou vpravo.
     N
osí dioptrické brýle, na vnitřní straně levého zápěstí má vytetované dva háčky na ryby a na dlani levé ruky má vytetován křížek. Na levém ukazováčku má tři jizvy, po zlomenině levé nohy na ni kulhá, měl by mít ortézu a při útěku si s sebou odnesl jednu berli.  
     
Naposledy na sobě měl strakatou mikinu a černé tepláky.

     Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované osoby, aby neprodleně podali zprávu na jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.

Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.