Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Cyklista srazil malé dítě, o jeho stav se nezajímal a z místa ujel

Poznáte muže, který minulý týden ve čtvrtek projížděl na kole ve Spáleném Poříčí?

14. října 2022 12:58 , aktualizace 13:36

Cyklista Nehody Pátrání

     Ve čtvrtek 6. října v půl jedné odpoledne došlo ve Spáleném Poříčí ke střetu cyklisty s dítětem. Zatím neznámý cyklista jel po cyklostezce od fotbalového hřiště směrem k ulici Republikánská, kde levým řídítkem zasáhl do obličeje dítě, které běželo v opačném směru.

     Po střetu chlapec, žák šesté třídy základní školy upadl na zem. Cyklista se ale zachoval naprosto nepochopitelně, nezastavil, dítěti nepomohl a po střetu z místa odjel neznámo kam. Později se ukázalo, že zranění chlapce naštěstí nebylo vážné, to ale samozřejmě ujíždějící cyklista vědět nemohl.

     Policisté by si samozřejmě velice rádi s cyklistou promluvili. Pokud muže na fotografiích poznáte, či případně pokud jste střet viděli, přihlaste se prosím na dopravním inspektorátu Plzeň - venkov, Slovanská alej 26, Plzeň, nebo na e-mail: px.di.evidence@pcr.cz. Informace mohou rovněž sdělit na tísňovou linku 158.

Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!