Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Silniční pirát vytlačil vozidlo ze silnice a z místa ujel

Policie pátrá po vozu Škoda Fabia modré barvy s registrační značkou začínající asi znaky 8AB a poškozeným levým bokem

31. ledna 2023 17:56 , aktualizace 18:00

Nehody Pátrání

     Policisté hledají svědky dopravní nehody, ke které došlo v sobotu 28. ledna deset minut po páté hodině odpoledne na silnici III/1806 za Horní Břízou ve směru ke křižovatce k Záluží.
     "Neznámý řidič jel s nezjištěným vozidlem od Horní Břízy a při předjíždění před ním jedoucího vozidla ohrozil protijedoucí vozidlo Subaru Legacy," uvedla nám tisková mluvčí policie.

     Řidič Subaru ve snaze vyhnout se střetu strhl proto volant vpravo, přičemž jeho vůz skončil mimo silnici, ani tak se mu ale nepodařilo zcela zabránit srážce.
     "Došlo ke střetu levých bočních částí vozidel a viník dopravní nehody z místa ujel, aniž by zastavil a sepsal společný záznam o dopravní nehodě. Mělo by se jednat o vozidlo Škoda Fabia, kdy registrační značka začíná 8AB **** a vozidlo by mělo mít poškozenou levou část a uražené levé zpětné zrcátko," popsala tisková mluvčí policie.

     Nehoda se naštěstí obešla bez zranění osob, pouze spolujezdkyně z vozu Subaru utrpěla silný šok.

     Policisté samozřejmě po řidiči, který od nehody ujel, intenzivně pátrají, a s prosbou o pomoc se nyní obracejí i na veřejnost.
     Svědci popsané dopravní nehody se mohou přihlásit osobně na dopravním inspektorátu Plzeň – venkov, Slovanská alej 26, Plzeň, nebo na e-mail: px.di.evidence@pcr.cz. Informace mohou rovněž sdělit na tísňovou linku 158.


 



Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.