Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Dvanáctiletá Sofie byla nalezena

Celostátní pátrání po holčičce bylo ukončeno, policisté vám děkují za pomoc

23. dubna 2023 20:16 , aktualizace 20:16

Pátrání


Aktualizace:

     Celostátní pátrání po teprve dvanáctileté Sofii bylo ukončeno. Mluvčí policie nám právě teď potvrdila, že dívenka byla vypátrána a je v pořádku. Policisté vám děkují za pomoc i sdílení pátrací relace.

Původní článek:

     Kriminalisté vyhlásili celostátní pátrání po teprve dvanáctileté dívence, která se včera odpoledne po vyučování ukončeném v jednu hodinu odpoledne nevrátila do dětského domova v Plzni. 

Sofie ...

Datum narození ...
Pátrání vyhlášeno 19. 4. 2023
Bydliště ...
Státní příslušnost Česká republika

     Sofie ... je hubené postavy, měří 165 centimetrů, má dlouhé hnědočerné vlasy a hnědé oči. Na sobě by měla mít zimní bundu šedé barvy, béžové tepláky, tenisky a u sebe černý školní batoh.

     Policisté přijmou k hledané osobě jakékoliv informace na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně.

Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.