Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Pátrání

Poznáte ženu na fotografiích?

Policie pátrá po ženě, která provedla několik plateb a výběrů z cizí bankovní karty

5. prosince 2023 11:01 , aktualizace 11:01

Krádež Pátrání


     Policisté se zabývají případem, kdy je dáno podezření ze spáchání trestného činu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

     "Podle dosud zjištěných skutečností nalezl dosud neustanovený pachatel či pachatelka ve čtvrtek 5. října nedaleko Ústředního hřbitova na Rokycanské třídě v Plzni peněženku s osobními doklady, finanční hotovostí 500 korun a platební kartou. Místo toho, aby nález poctivě odevzdal na nejbližší obvodní oddělení policie, ponechal si jej. Platební karta byla následně použita k několika neoprávněným platbám," uvedla nám mluvčí policie. 

     Policisté se případem zabývají a v rámci jeho objasňování se jim nyní podařilo získat fotografie z kamerových záznamů, na kterých je zachycena žena, která z karty provedla několik výběrů hotovosti i plateb.

     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení policie České republiky nebo zavolali na linku 158. 

Foto PČR

Spa & Wellness Hotel Čajkovskij****

Spa & Wellness Hotel **** Vám přináší komplexní lázeňské a wellness služby - jsme certifikovaný lázeňský hotel s originální vřídelní vodou. Nabízíme komfortní ubytování v pokojích a apartmánech s veškerým luxusem. Můžete u nás zakoupit výhodné wellness balíčky či vouchery jako dárek pro Vaše blízké