Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Pátrání

Znáte muže na fotografiích?

Policisté by s tímto mužem potřebovali hovořit v souvislosti s vloupáním do vozidla

Autor: Petr Novák pondělí 18. března 13:17 , aktualizace 13:23

Pátrání

Partner článku – Toyota Dolák

     Kriminalisté se zabývají případem krádeže spáchané vloupáním do vozidla zaparkovaného na Klatovsku a v souvislosti s tímto případem pátrají po muži, který by mohl velmi napomoci s jeho objasněním.

     "Podle dosud zjištěných informací se dopustil dosud neznámý pachatel vloupání tím, že v době od pátku 9. února do 10. února rozbil skleněnou výplň u osobního vozidla a vnikl do něj. Následně odcizil několik předmětů," popsala nám mluvčí police. 

     "Policisté se případem nadále zabývají a v rámci jeho objasňování získali i fotografie z kamerového záznamu, na kterých je zachycena osoba důležitá pro trestní řízení," doplnila tisková mluvčí policie. 

     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat muže zachyceného na fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Foto PČR

 


Toyota Dolák

V současné době je společnost TOYOTA Dolák jediným autorizovaným partnerem značky TOYOTA v jihočeském a plzeňském kraji a také od Příbrami až po Prahu. Naším cílem je mít spokojené zákazníky, kteří k nám cítí důvěru a vědí, za jaké služby u nás platí. Jsme rádi, že se nám tento cíl daří naplňovat.