Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Byl to zázrak a přiznám se, že jsme všechny plakaly dojetím

Týdenní intenzivní hledání Baileyho skončilo: "Když jsem ho uviděla, byl jak tělo bez duše, strašný pohled a snažil se dokonce i schovat!"

4. srpna 2022 17:24 , aktualizace 18:29

     Před několika dny jsme zveřejnili pátrání po Yorkshirském teriérovi Baileym, který se ztratil své paničce a několik dní se toulal po Vinicích. Včera večer nám dorazila skvělá zpráva, Bailey se našel živý a již je doma.

Dobrý den,
     chtěla bych poděkovat všem Vašim čtenářům. MÁM HO! Bailey se včera večer přesně po týdnu našel. Jsem neskutečně vděčná za lidi, kteří mají srdce na správném místě a ve volném čase se sebrali a šli pejska hledat, a nebo, když nemohli jít hledat, alespoň pátrání sdíleli. Baileyho život jim nebyl lhostejný a já si takových lidí neskutečně vážím.

     Bailey byl od soboty viděn u nové zdravotní fakulty, chodila jsem tam dva dny, ale na pejska jsem nenarazila. Drželo mě ale to, že ho někdo viděl. V pondělí ráno jsem se domluvila s pánem, který tam dělá security, že se sejdeme a ukáže mi odkud malej chodí a na něj počkám přes noc, jelikož ho tam pán vídal od soboty pravidelně na večer i v noci.

     S pomoci dalších tří žen a jedné slečny, které procházely okolí, se nám to v úterý podařilo. Přeparkovávala jsem auto s tím, že další noc budu čekat a doufat, až Bailey přijde, ale sotva jsem vypla motor, všimla jsem si v zrcátku jak jde.
     Byl jak tělo bez duše, strašný pohled, snažil se dokonce schovat, ale neutíkal. Když jsem na něj promluvila, jak je zvyklý, vrhl se mi do náruče.

     Všechny jsme plakaly dojetím, mělo to tak krásný a šťastný konec. Bailey je v pořádku, jen trochu hladový.  Nejde slovy vyjádřit, co se ve mě právě teď mele všechno za pocity. Vděčnost, štěstí, radost, lásku a pyšnost na to, že i bez gauče a přísunu jídla a pamlsků se dokázal o sebe postarat.

     Z celého srdce opravdu všem za moji rodinu a jeho zbytek psí smečky děkuju, jsem ráda, že jsem mohla poznat tak skvělé lidi. Děkuji i Vám, že jste mi umožnil zveřejnit, že hledám mého psího miláčka. Vážím si toho.

                                                                                            Děkuju Lucie


 






Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.