Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Teprve dvacetiletý mladík vykrvácel na ulici

Zcela zbytečnou a hloupou smrt mladého muže šetří kriminalisté ve Starém Plzenci

5. ledna 2023 11:03 , aktualizace 12:50

Smrt Záchranáři

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     Tragickou událostí, při které zcela zbytečně na ulici vykrvácel mladý člověk, začal Nový rok ve Starém Plzenci. O události jsme na žádost kriminalistů dosud neinformovali, abychom jednak nemařili vyšetřování a pak zbytečně nešířili paniku, protože ještě nebylo jasné, proč mladý muž zemřel.

Krev byla doslova všude

     Na Nový rok před druhou hodinou ráno vyjížděli policisté i záchranáři do Havlíčkovy ulice, kde byla nahlášena rvačka Romů a pak také údajný pád mladého muže ze schodů.
     Záchranáři po příjezdu na místo nalezli bezvládného a silně zakrváceného mladíka v kaluži krve, vytékající z hluboké bodnořezné rány v jeho loketní jamce.
     Záchranáři okamžitě zahájili resuscitaci mladého muže, ale ta byla bohužel kvůli masivní ztrátě krve neúspěšná a lékař tak již mohl pouze jen konstatovat smrt. 

     Případ začali okamžitě šetřit kriminalisté, technici pečlivě zajistili veškeré stopy, tělo ohledal koroner a samozřejmě byla nařízena soudní pitva. Po ukončení šetření na místě byli do Havlíčkovy ulice povoláni i hasiči, aby z chodníku smyli velké množství krve.

     Kriminalisté začali vyhodnocovat všechny zajištěné důkazy a samozřejmě také prověřovat veškeré možné verze smrti mladého muže. Právě z tohoto důvodu jsme o případu dosud neinformovali.

Vykrvácel, protože rozbíjel okna

     Vyšetřování nakonec ukázalo, že mladík si dle všeho smrtelné zranění způsobil sám. Podle dosavadních informací měl totiž po incidentu uvnitř domu začít venku rozbíjet okna a právě při tom ho jeden ze střepů velmi vážně poranil na ruce, konkrétně se mu zabodl do paže v místě loketní jamky a přeříznul mu tepnu.

     "Prověřujeme veškeré okolnosti úmrtí dvacetiletého muže ve Starém Plzenci, kdy ve věci byla mimo jiné i nařízena soudní pitva a její výsledek předběžně neprokázal cizí zavinění. Dále jsme zažádali o vypracování znaleckých posudků a případem se nadále intenzivně zabýváme," uvedla nám dnes k případu tisková mluvčí policie.


      Jde tak o čtvrté nepřirozené úmrtí za jediný den, o třech ostatních případech jsme informovali v článcích:

Smrtelná nehoda cyklisty

Smrtelná nehoda cyklisty

01. 01. 2023, 14:52

Muž pád do odvodňovací strouhy nepřežil


Útočník byl za ubodání mladého muže včera večer obviněn z vraždy

Útočník byl za ubodání mladého muže včera večer obviněn z vraždy

03. 01. 2023, 12:37, aktualizace 04. 01. 2023, 11:52

Novoroční vražda - přinášíme nové informace


Tohoto muže zřejmě umlátili, pomozte jeho smrt objasnit

Tohoto muže zřejmě umlátili, pomozte jeho smrt objasnit

04. 01. 2023, 15:44, aktualizace 04. 01. 2023, 16:24

Tělo muže bylo nalezeno v bytě ve Strážnické ulici v Plzni

Foto: Ilustrační

Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.