Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Mladík zaútočil nožem a zranil dva lidi

Za pobodáním teprve devatenáctileté dívky je zřejmě omyl útočníka

29. března 2021 15:45 , aktualizace 17:39

Alkohol Napadení Zadržení pachatele

     Minulý týden v úterý se dvaadvacetiletý mladík rozhodl definitivně vyřešit své partnerské problémy. Ty si ale vytvořil podle našich informací sám, když extrémně žárlil, a tak své dívce zakazoval stýkat se s přáteli, často ji sledoval a neustále ji kontroloval. Není tedy divu, že se s ním stejně stará dívka rozešla.

     Mladý muž se nejprve pořádně opil a poté po desáté hodině večer vyrazil za svou bývalou do jejího bytu v obci nedaleko Chodova. Žárlivec vnikl do bytu, kde dívku našel s několika přáteli a začal řádit, nejprve urážel všechny přítomné, pak se bohužel zmocnil volně ležícího nože. S touto zbraní v ruce všem vyhrožoval a pak do nohy bodl devatenáctiletou kamarádku své bývalé. Poté se s nožem v ruce vrhl i na třiadvacetiletého muže, který se mu snažil v dalším napadání zabránit a pořezal ho na ruce.

     Po chvíli boje se tomuto muži podařilo útočníka zpacifikovat, povalit ho na zem a držet jej tak až do příjezdu policejní hlídky, která si útočníka převzala. Zraněného muže a dívku záchranáři transportovali do nemocnice. Agresor, kterému policisté naměřili 1,65 promile, skončil v policejní cele.

     Samozřejmě jsme se zajímali o to, proč mladík s nožem zaútočil na devatenáctiletou dívku a ačkoli to zní skoro neuvěřitelně, jednou z vyšetřovacích variant je i to, že opilý a evidentně nepříliš inteligentní útočník si ji spletl a považoval ji za nového přítele své bývalé.           
     "Kriminalisté zahájili trestní stíhání a muže obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžké ublížení na zdraví spáchaného ve stádiu pokusu a přečinů výtržnictví a ublížení na zdraví spáchaného ve stádiu pokusu. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody na tři roky až deset let," uvedli nám policisté.

Foto ilustrační z obdobného případu

Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!