Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Útočník, který pobodal muže, je ve vazbě

Aktualizace článku: Muž skončil s bodnými ranami v hrudníku i ruce

23. listopadu 2021 18:22 , aktualizace 18:22

     V noci na dnešek před půlnocí došlo v jednom z domů v Havlíčkově ulici v Domažlicích ke slovní rozepři mezi dvěma muži. Hádka gradovala až do bodu, kdy se jeden z mužů přestal ovládat, vzal nůž a na druhého muže zaútočil.
     Útok byl velice razantní a napadený skončil na zemi v louži krve a s bodnými ranami v hrudníku i v ruce. Po ukončení útoku pachatel z místa utekl a po oznámení incidentu na místo samozřejmě vyrazily policejní hlídky.
     Policisté zraněného muže narozeného v 1989 předali záchranářům a okamžitě zahájili pátrání po útočníkovi. "Na místě jsme u muže zjistili zranění bodného charakteru v oblasti hrudníku a horní končetiny. Muž byl neprodleně transportován pozemní cestou při vědomí na Emergency Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla k případu mluvčí záchranné služby.
     "Policistům se útočníka narozeného v roce 1988 podařilo vypátrat na základě zjištěných informaci a provedeného šetření v jednom bytě v Domažlicích. Policisté jej zadrželi a muž se nyní nachází v policejní cele. Provedená dechová zkouška u něj byla pozitivní a muž nadýchal přes 1,5 promile alkoholu," doplnila mluvčí policistů s tím, že věc si převzali kriminalisté a zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zločinu těžké ublížení na zdraví. 

Aktualizace:

     "Kriminalisté na případu intenzivně pracovali a spolu se spisovým materiálem doručili státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby. Soud návrh státního zástupce akceptoval, a tak je obviněný stíhán vazebně," doplnila tisková mluvčí policie s tím, že muži v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na deset let. 

Foto: Ilustrační

     


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.