Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Rvačka Ukrajinců, ohrožování klackem i útok nožem na ubytovně

Policisté včera v Plzni řešili hned několik fyzických napadení

31. října 2022 15:59 , aktualizace 16:12

Alkohol Cizinci Napadení Ubytovny

     Včera v Plzni policisté řešili hned tři případy napadení, z nichž v posledním z nich došlo dokonce i ke zranění nožem.

Rvačka Ukrajinců

     K prvnímu případu došlo před třetí hodinou ráno před klubem Polo v Lindauerově ulici. "Na místě došlo ke vzájemnému fyzickému napadení mezi dvěma cizinci," uvedla nám tisková mluvčí policie.
     Podle našich informací se před klubem poprali dva silně opilí Ukrajinci, kteří následně odmítali spolupracovat s přivolanými policisty a kladli aktivní odpor. Policistům tak s jejich pacifikací musela pomoci i projíždějící hlídka strážníků.
      "Dva muži narození v letech 1988 a 1992, kteří byli pod vlivem alkoholu, byli omezeni na osobní svobodě a umístěni na policejní celu," doplnila informace mluvčí policie s tím, že se policisté případem dále zabývají.

Ohrožoval lidi klackem

     Před polednem vyjela hlídka městské policie do Bolevce prověřit přijaté oznámení na linku 156 o agresivním muži mávajícím kolem sebe klackem a ohrožujícím lidi. Strážníci i policisté, kteří rovněž dorazili, nikoho na místě nezastihli, a proto se vydali propátrat okolí.
     "Hlídka městské policie třiadvacetiletého muže odpovídajícího popisu, který měl být zároveň veden v seznamu osob hledaných policií, objevila na lavičce u Kamenného rybníka, zadržela ho a předala policistům k dalším úkonům," uvedla nám mluvčí městské policie. 

Útok nožem na ubytovně

     Ke třetímu, tentokrát vážnějšímu incidentu došlo kolem osmé hodiny večer na ubytovně v Libušínské ulici v Božkově, kde se konflikt mezi dvěma ubytovanými Čechy vyhrotil až v útok nožem. Na místo okamžitě vyjelo několik hlídek policie včetně psovodky s jejím čtyřnohým parťákem.
     Pachatel byl zajištěn na místě, zatímco zraněného si převzali záchranáři a s bodnořezným poraněním ruky ho transportovali do Fakultní nemocnice Plzeň Bory. Zranění však nebylo vážné a zraněný muž mohl být po ošetření z nemocnice propuštěn.
     "Muž narozený v roce 1992 po předchozí rozepři napadl nožem svého stejně starého spolubydlícího," popsala tisková mluvčí policie s tím, že oba muži nadýchali téměř dvě promile alkoholu a ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu Ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. 


 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!