Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Děkujeme za záchranu maminky, Petr a Pavel

Jak moc Vás potřebujeme a jak silný je pocit vděku za Vaši práci, si uvědomíme, až když se něco stane!

25. června 2021 17:43 , aktualizace 18:16

Hasiči Nehody Záchranáři

       Ve středu 16. června jsme informovali o vážné dopravní nehodě, při které se mezi Kotousovem a Chocenickou Lhotou nedaleko Blovic čelně střetly vozy Škoda Octavia a Peugeot 107. Na místo okamžitě vyjeli hasiči z Blovic a Nepomuka, záchranáři z Vlčic i Plzně a také vzlétl vrtulník LZS z Líní. Z Peugeotu museli hasiči vyprostit zaklíněného zraněného spolujezdce a do nemocnice byli transportováni celkem tři pacienti, dva muži a jedna žena.

Děkujeme za záchranu maminky

      Naši redakci kontaktovali synové řidičky Peugeotu, Petr a Pavel, s prosbou o vyřízení poděkování všem, kteří se na pomoci jejich mamince, jejímu příteli i řidiči druhého vozu podíleli. "Ten, kdo to nezažil, to asi nepochopí. Zazvoní vám telefon a vy se dozvíte, že vaše maminka byla vážně zraněna při dopravní nehodě, a právě tam přistává záchranářský vrtulník. V tu chvíli na vás zaútočí ty nejhorší, nejtemnější myšlenky a myslíte jen na to, zda vůbec ještě budete moci mámu obejmout a říct něco hezkého," popsali nám oba synové okamžiky, když se o nehodě dozvěděli.
     "Chtěli bychom tedy poděkovat všem, kteří se na záchraně nejen naší mámy, ale i všech ostatních podíleli. Tedy hasičům jak profesionálním, tak těm dobrovolným z Blovic, záchranářům včetně leteckých a samozřejmě i policistům, kteří u nehody naší maminky zasahovali. Také bychom chtěli poděkovat lékařům i ostatnímu zdravotnickému personálu, kteří teď o zraněné pečují v nemocnici,"
vzkazují naším prostřednictvím Petr a Pavel V., kteří jako poděkování předali dárkový koš hasičům z Blovic a posádce záchranné služby pak kytici.


 




 

Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.