Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

"Děkujeme za nalezení nemocného strýčka i za Váš skvělý přístup!"

Rodina děkuje policistům za pomoc při hledání postiženého muže

22. února 2023 15:21 , aktualizace 15:21

     Do redakce nám dorazilo velmi milé poděkování pro policisty z obvodního oddělení Plzeň Lochotín, kteří pomohli při hledání pohřešovaného nemocného muže: 

Dobrý den,
     chceme touto cestou velice poděkovat policistům z Kaznějovské ulice. Ve čtvrtek nám z domu odešel náš postižený strýc. Po oznámení na policii jsme zažili neskutečně příjemný pocit, kdy k nám za pár minut přijela dvě auta policistů, velmi citlivě nás vyslechli a začali to řešit s ostatními kolegy.
     Když jsem byla podat na policii večer oficiální oznámení o pohřešované osobě, opět jsem se setkala s velmi chápajícím a profesionálním  policistou.
     Nakonec vše dobře dopadlo a my moc děkujeme všem těmto mladým policistům, kteří měli pochopení a soucit. Velmi si vážím jejich práce.        
                                                                                                         Za celou rodinu velké díky pánové

                                                                                                       (jméno pisatelky má redakce k dispozici)

     Poděkování jsme samozřejmě předali tiskové mluvčí policie, která zajistí, aby se dostalo přímo ke konkrétním policistům. K samotnému případu nám mluvčí policie uvedla: "Postižený muž narozený v roce 1967 ve čtvrtek 16. února kolem jedné hodiny odpoledne odešel z domova a protože s ohledem na své postižení není schopen se o sebe sám postarat, požádala nás rodina o jeho nalezení. Muže se podařilo v pořádku nalézt v půl deváté večer a byl v pořádku rodině předán."


 

Autosalon Dajbych

Plzeňský specialista na terénní vozy a jejich úpravy. Značky Toyota, INEOS Grenadier a Isuzu. Prodej off-road příslušenství ARB. Náš tým má největší zkušenosti v ČR, terénním vozům rozumíme a umíme je upravit přímo na míru pro nadšence, firmy i složky IZS. Jsme profesionálové ve 4x4.